Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres d’urbanització de l’eix de la via inclouran un espai de 1000m2 per a gossos

Ja s’ha obert l’espai de zona verda urbanitzat a la llosa.

Aquest dimarts l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, del regidor d’Urbanisme, Josep M Martí i d’altres membres de l’equip de govern, ha fet una visita a les obres d’una nova fase d’urbanització de la llosa de la via i els seus entorns, que comprèn la construcció d’un aparcament i l’adequació de la zona posterior de l’Arxiu Històric Comarcal. Concretament un espai de 1000 metres quadrats de la zona del Camp del Cellerot posterior a l’Arxiu es convertirà en un espai par a gossos. També està prevista la construcció, a l’altra banda d’aquest espai, d’un aparcament amb 170 places. Les dues obres es faran en una fase que començarà a primers d’any i que està previst que finalitzi en el transcurs del primer trimestre del 2017.

D’altra banda coincidint amb la visita aquest dimarts s’han tret les tanques que impedien l’accés a la part de la llosa ja urbanitzada com a espai de zona verda.

L’alcalde, Pere Regull, remarca el guany que suposa per Vilafranca disposar d’una gran zona verda.

L’alcalde demana que els ciutadans gaudeixin d’aquest espai de passeig amb civisme i fent cas dels rètols que s’han repartit per la zona, indicant la necessitat de portar lligats els gossos i de recollir les seves defecacions.

Al nou espai que està previst per a gossos a la zona posterior de l’Arxiu es podrà deixar els animals lliures, però evidentment caldrà mantenir-lo també net.

A més de la zona d’aparcament prevista a tocar de l’arxiu, també n’hi haurà una altra propera a l’estació, que es construirà en una altra fase de les obres, licitant-se també el 2017 de manera que pugui estar acabada a finals de l’any vinent. En tots dos casos des de l’ajuntament es preveu que no siguin places de pagament però també s’està estudiant un sistema que en garanteixi la mobilitat dels vehicles.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: