Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Talent Femení vol reconèixer el paper de la dona emprenedora al Penedès

Talent Femení neix des del Penedès per tal de fer visible i reconèixer el talent emprenedor de les dones del territori, i el proper 18 de novembre lliuren els primers premis Talent Femení.

Susana Villagrasa és la presidenta d’aquesta associació, i Queta Domènech la vicepresidenta. Ambdues, amb la seva dilatada experiència volen tiren endavant aquesta iniciativa que pretén esdevenir una xarxa de contacte i de suport mutu, que permeti millorar i assolir amb èxit els reptes que la vida presenta al sexe femení. “Talent Femení” té com a propòsit assessorar i desenvolupar la capacitat d’iniciativa de les dones a l’empresa i la societat en general.
L’objectiu principal és potenciar la figura de la dona en el món empresarial i laboral, eliminant barreres d’accés i enriquint la societat amb el talent femení que li és propi. Busquen impulsar el lideratge femení, que consideren encara és insuficient a dia d’avui.
Susana Villagrasa és membre de Business Professional Women, i a través d’aquesta porta l’objectiu és tenir presència en organismes internacionals, per exemple a l’ONU, com remarca Queta Domènech.
De fet Villagrasa comenta que ja van tenir participació des del Congrés Catalana de les Dones Catalanes. I que ara volen continuar sent un altaveu per donar el reconeixement que es mereixen a les dones emprenedores del territori. Explica que han detectat que hi ha alguns sectors on el buit cap a les dones és molt evident.
Una de les seves primeres activitats serà el lliurament dels premis Talent Femení, que tindrà lloc el proper 18 de novembre en una gala a les Caves Vallformosa. Es reconeixeran dones emprenedores en diferents categories, com ara la innovació, les arts escèniques, la vinicultura, l’enginyeria, la trajectòria i les tecnologies de la informació i la comunicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: