Dilluns, 18 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’associació Talent Femení vol reconèixer el paper de la dona emprenedora al Penedès

Talent Femení neix des del Penedès per tal de fer visible i reconèixer el talent emprenedor de les dones del territori, i el proper 18 de novembre lliuren els primers premis Talent Femení.

Susana Villagrasa és la presidenta d’aquesta associació, i Queta Domènech la vicepresidenta. Ambdues, amb la seva dilatada experiència volen tiren endavant aquesta iniciativa que pretén esdevenir una xarxa de contacte i de suport mutu, que permeti millorar i assolir amb èxit els reptes que la vida presenta al sexe femení. “Talent Femení” té com a propòsit assessorar i desenvolupar la capacitat d’iniciativa de les dones a l’empresa i la societat en general.
L’objectiu principal és potenciar la figura de la dona en el món empresarial i laboral, eliminant barreres d’accés i enriquint la societat amb el talent femení que li és propi. Busquen impulsar el lideratge femení, que consideren encara és insuficient a dia d’avui.
Susana Villagrasa és membre de Business Professional Women, i a través d’aquesta porta l’objectiu és tenir presència en organismes internacionals, per exemple a l’ONU, com remarca Queta Domènech.
De fet Villagrasa comenta que ja van tenir participació des del Congrés Catalana de les Dones Catalanes. I que ara volen continuar sent un altaveu per donar el reconeixement que es mereixen a les dones emprenedores del territori. Explica que han detectat que hi ha alguns sectors on el buit cap a les dones és molt evident.
Una de les seves primeres activitats serà el lliurament dels premis Talent Femení, que tindrà lloc el proper 18 de novembre en una gala a les Caves Vallformosa. Es reconeixeran dones emprenedores en diferents categories, com ara la innovació, les arts escèniques, la vinicultura, l’enginyeria, la trajectòria i les tecnologies de la informació i la comunicació.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:30
El taller de l'artista
David Ribas - artista plàstic
14:45
40 hectàrees
Dolors Roca
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: