Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esplais del Penedès, Garraf i Anoia reivindiquen els drets dels Infants

7 esplais de les comarques del Penedès, Garraf i Anoia han celebrat a Vilafranca i els Monjos la Diada Universal dels drets dels Infants.

Els esplais de la federació Esplac, Esplais Catalans han celebrat aquest cap de setmana a diferents indrets de Catalunya la reivindicació del 20 de novembre, Diada Universal dels drets dels Infants.

Al sector del Penedès-Garraf i Anoia ha estat enguany l’espali MIV de Vilafraca l’encarregat d’organitzar la trobada i ho han fet en dos espais. A la zona del barri de l’Espirall per als nens i nenes d’ESO i Batxillerat, i als Monjos per als més petits. En total hi ha participat 7 esplais i uns 360 nenes i nenes.

Normalment la trobada s’organitza en un sol dia, pels volts del 20 de novembre, però enguany com que el dia 20 queia en diumenge han optat per celebrar activitats tot el cap de setmana.

La trobada ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilafranca i dels Monjos. Municipi , aquest segon, on el diumenge a la tarda es va fer l’acte de cloenda conjunt amb la lectura del manifest.

Els esplais d’Esplac,  esplais laics i voluntaris, han sortit al carrer per dir ben alt que infants i joves tenen veu i tenen drets no només el 20 de novembre, sinó cada dia.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: