Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

700 persones van assistir al concert de l’Escolania a benefici de les obres de Santa Maria

El segell de l’Escolania de Montserrat és garantia d’èxit i així es va demostrar una altra vegada aquest passat divendres a la nit amb la nombrosa assistència de públic a la Basílica de Santa Maria.

Tots els bancs i algunes cadires van quedar absolutament plens per sentir el magnífic concert que els escolans acompanyats per piano van oferir amb peces religioses i populars catalanes.

Mossèn Jaume Berdoy agraïa l’assistència massiva, perquè era un concert amb el suport de la Fundació Pinnae i la Residència Inglada Via, a benefici de les obres de restauració de l’església.

Les obres s’estan duent a terme per fases. Primer es va treballar a la façana principal i els campanarets. Després a estat el torn de la façana lateral. Amb la recaptació d’aquest concert ara es comença a posar els fonaments per continuar la restauració del segon tram de la façana sud.

L’aportació per les entrades era de 15€ i l’església va quedar plena amb prop de 700 espectadors.

El concert va tenir una primera part amb música religiosa amb obres de Haydn o Brahms, entre d’altres, i una segona part amb música popular catalana amb peces  de Civil o Enric Morera.

La interpretació va ser mereixedora d’un fort i llarg aplaudiment. Es va oferir un bis amb l’Avemaria de Schubert i per finalitzar, no podia faltar el cant del Virolai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: