Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital comarcal acull l’exposició “45 lineals. Solidaritat i sostenibilitat”

L’exposició és un encàrrec del Servei de Solidaritat de l’Ajuntament i s’emmarca en els actes del Solidaritats 2016.

En el marc de programa Solidaritats 2016 es pot visitar al passadís central de l’Hospital Comarcal, l’exposició “45 _LINEALS. Solidaritat i sostenibilitat”, una mostra pictòrica realitzada pels alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de l’escola Municipal d’Art Arsenal. L’encàrrec fet per part del Servei de Solidaritat i Cooperació va ser treballar i reflexionar amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Els alumnes han treballat amb pasta de paper sobre cartró reciclat i pintat amb pintures a l’aigua. Han utilitzat els colors el vermell, verd, groc i blau, per tal de simbolitzar els elements de la terra com l’aigua, la terra, la natura i el foc.
L’exposició romandrà al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès a Vilafranca fins al 18 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: