Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els bibliobusos el Castellot i Montau organitzen una Viquimarató fotogràfica

Aquesta activitat, que s’inclou en un projecte conjunt de les biblioteques i bibliobusos de l’Alt Penedès i el Garraf, té per objectiu augmentar el coneixement i la difusió del patrimoni local.

Wikipedia Takes, que es pot traduir com “La Viquipèdia pren” expressió seguida del nom d’un municipi en concret, és una gimcana fotogràfica amb el propòsit d’obtenir imatges en llicència lliure sobre un indret particular, on els participants aporten fotografies de tantes vistes locals com sigui possible per a complementar articles de l’enciclopèdia. En aquest cas i des dels bibliobusos de l’Alt Penedès es planteja com una activitat per promoure el servei. El matí del dissabte 1 d’octubre tindrà lloc la Viquimarató fotogràfica, en la que participen els bibliobusos El Castellot i Montau als municipis de Sant Martí Sarroca i Torrelavit respectivament. S’ha concentrat en un cap de setmana de 10 del matí a dues del migdia, per no afectar el servei a la resta dels municipis.  L’activitat s’adreça a persones de totes les edats amb ganes de caminar i que els agradi fer fotografies, ja que la participació es pot fer en família, sol o acompanyat. Per prendre part cal inscriure’s prèviament al bibliobús o biblioteca més propera fins el 24 de setembre. La iniciativa té per objectiu completar i actualitzar les fotografies dels edificis, espais naturals i monuments catalogats i declarats Béns Culturals d’Interès Nacional o Béns Culturals d’Interès Local. Es comptarà amb el suport i la col·laboració del Centre Excursionista del Penedès, l’Agrupació excursionista La Talaia, el centre Social Ribetà Els Xulius, els Ajuntaments de Torrelavit i de Sant Martí Sarroca, i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: