Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Auditori ple per escoltar ‘L’Aloja’, de la CCSE

El Vinseum acollia diumenge el concert de la Cobla Catalana dels Sons Essencials amb l’auditori ple a vessar. La formació ha presentat en concert el seu tercer disc, L’Aloja.

Amb ritmes marcadament mediterranis i amb el segell inconfusible de Marcel Casellas, la formació aposta en aquest CD per la convivència del contrapàs, la sardana, i el ball pla amb la rumba, el fandango i les seguidilles.

La Cobla Catalana dels Sons Essencials és un projecte on les melodies, els timbres i els ritmes de la terra es fusionen amb formats actuals i d’improvisació ètnica.  La formació de deu músics posa sobre l’escenari una secció de vent pròpia de la cobla juntament amb percussions ètniques, bateria, guitarra i la gran veu d’Heura Gaya.

El concert d’aquest diumenge era un acte organitzat sota el mecenatge del celler de Can Descregut. La Cobla Catalana dels Sons Essencials ha aprofitat per presentar en públic el seu últim videoclip, rodat a les vinyes i el celler de Vilobí del Penedès, a partir de la sardana titulada El Cep, composta per Marcel Casellas.

L’acte ha comptat també amb balladors de Gelida, Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní d’Anoia i Vilobí del Penedès que han trencat el gel i han ballat a la sala al so del ball pla, el contrapàs i la sardana, entre altres.

El tercer treball de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, que va sortir al mercat el passat mes de maig, recupera en el seu títol la figura de la Dona d’Aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: