Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca ha organitzat aquest estiu cursos TIC per a persones en recerca de feina

Vilafranca ha organitzat aquest estiu cursos TIC per a persones en recerca de feina

El programa formatiu del Punt TIC Vilafranca Virtual del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament ha desenvolupat durant els mesos de juny i juliol 4 cursos de formació TIC.

Tot i que els objectius específics han estat diferents en uns cursos respecte d’altres, l’increment de les oportunitats d’inserció laboral mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació ha estat l’objectiu general de tots ells.
Dos dels cursos s’han adreçat específicament als usuaris i usuàries del Club de la Feina de la Oficina Municipal de Treball. Aquests han estat plantejats en base a dos nivells de dificultat diferents i han ofert la possibilitat de conèixer i habilitar-se en l’ús eines cabdals per a un procés de recerca de feina efectiu, tals com la recerca d’informació i l’accés a portals especialitzats a través d’Internet, el correu electrònic i l’ús del processador de texos per a la confecció de documents clau com ho son el curriculum vitae o la carta de presentació.
Altres dos cursos s’han adreçat a totes aquelles persones interessades en preparar-se per accedir a la prova d’acreditació ACTIC. Un dels cursos ha estar focalitzat en el nivell bàsic d’acreditació i altre en el nivell mitjà.
Els cursos han estan organitzats per acollir un màxim de 15 persones en cadascun d’ells i han ocupat un total de 20-25 hores distribuïdes en 5-6 sessions de treball.
L’Ajuntament de Vilafranca disposa del Punt TIC Vilafranca Virtual des de l’any 2000.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: