Dilluns, 3 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Cor Jove Nacional de Catalunya i el de Noruega faran un concert a Vilafranca

El Cor Jove Nacional de Catalunya i el de Noruega faran un concert a Vilafranca

El Cor Jove Nacional de Catalunya actuarà a la basílica de Santa Maria de Vilafranca el dimarts a les nou del vespre. L’entrada pel concert és gratuïta.

El de dimarts serà el segon concert del cor a Vilafranca, que en aquesta ocasió actuarà acompanyat del Cor Jove Nacional Noruega. L’Ungi Kor viatja a Catalunya per unir-se a les sessions de treball que estan fent les catalanes durant aquests dies. Diumenge prepararan conjuntament l’obra “A Sea Symphony”, de Vaughan Williams.

El Cor Jove Nacional de Catalunya ha estat convidat pel festival Les Choralies de Vaison la Romain, a França, i compartirà música amb altres cors joves nacionals fins al 12 d’agost després d’aquestes primeres actuacions a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: