Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cobla Catalana dels Sons Essencials estrena videoclip rodat al Penedès

La formació encapçalada pel músic Marcel Casellas acaba d’estrenar el videoclip El Cep, que ha estat rodat al Penedès, concretament al celler Can Descregut i els seus entorns de Vilobí del Penedès.

El videoclip serveix per a acompanyar una sardana, part d’una trilogia de Casellas que inclou ‘El cep’, ‘El gotim’ i ‘El vi’. De fet, el vídeo mostra una sardana entre vinyes, al cor del Penedès, per anar obrint boca per al concert de presentació d’aquest diumenge, a les set de la tarda al Vinseum de Vilafranca.

El tema és un dels que integren el tercer treball discogràfic de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, ‘L’Aloja’. Amb ritmes marcadament mediterranis i amb el segell inconfusible de Marcel Casellas, la formació aposta per la convivència del contrapàs, la sardana, i el ball pla amb la rumba, el fandango i les seguidilles.

La formació de deu músics posa sobre l’escenari una secció de vent pròpia de la cobla juntament amb percussions ètniques, bateria, guitarra i una gran veu, la d’Heura Gaya, per garantir un repertori que arrenca de la tradició però és capaç de traspassar el sentit del temps i l’espai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: