Dijous, 25 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La narració i la tradició oral tornen a ocupar el Penedès amb els 38 espectacles de l’EVA

El festival de narració i tradició oral En Veu Alta estrena la seva dotzena edició aquest cap de setmana a Gurb, Osona, ampliant així el seu àmbit a un nou territori, després de Penedès i Pradell.

L’edició del Penedès de l’EVA tindrà lloc del 10 al 19 de juny i implica 10 municipis i 8 ajuntaments. Hi haurà 38 espectacles vinculats a la narració i la tradició oral: 12 per a públic adult, 12 per a tots els públics, 2 cursos de formació i 8 sessions de lectura vinculades al projecte de voluntariat lector EVA 354. La majoria de les propostes són gratuïtes.

Entre els noms propis de l’EVA 2016 destaquen Màrius Serra, que parlarà de l’experiència que recull al seu llibre ‘Quiet’, Diana Kerbelis, amb el seu carro de contes, Martí Peraferrer, amb el Canigó de Verdaguer, Martha Escudero, homenatjant Frida Kahlo, o Fèlix Albo, amb l’espectacle Faros.

Com sempre, l’essència de l’EVA és la proximitat amb el públic i l’exclusiu protagonisme del que s’explica per davant de qualsevol artifici.

Com a novetat, l’EVA Penedès arrencarà el cap de setmana del 10 al 12 de juny, amb tres dies consecutius d’espectacles a Sant Sadurní d’Anoia, on també ha tingut lloc la presentació del festival.

La música tindrà un paper destacat en la programació de l’EVA. De fet, l’espectacle inaugural, el divendres 10 de juny a les nou a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní, serà un concert de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, amb Marcel Casellas a la direcció. Presentaran el seu darrer treball, L’Aloja.

L’edició 2016 del festival En Veu Alta s’uneix, amb alguns dels seus espectacles, a la commemoració de l’any Llull i l’Any Roald Dahl i homenatjarà amb l’espectacle ‘Ca la Gost’ la sadurninenca Mercè Gost. Tot el programa del festival es pot consultar amb detall al web de l’EVA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: