Dijous, 25 d'abril de 2024

El municipi de Sant Sadurní va guanyar el torneig municipal

La Copa Penedès Televisió Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va tancar la novena edició a Sant Cugat Sesgarrigues. 18 municipis, configurant 16 equips, van conviure al llar de tot el cap de setmana. 40 partits i 250 jugadors van ser presents en aquesta competició d’equips municipals, per les seves característiques é única a [...]

La Copa Penedès Televisió Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va tancar la novena edició a Sant Cugat Sesgarrigues. 18 municipis, configurant 16 equips, van conviure al llar de tot el cap de setmana. 40 partits i 250 jugadors van ser presents en aquesta competició d’equips municipals, per les seves característiques é única a tot Catalunya. L’equip municipal de Sant Sadurní, per primera vegada en la història del torneig,, es va proclamar guanyador, després de superar per 3 a 2 a l’equip de Vilafranca. La resta de campions, segons la classificació de la fase de grups, van ser l’equip format pels municipis de La Granada i Puigdàlber, Torrelles de Foix i Sant Quintí de Mediona. L’acte àlgid es va celebrar diumenge al matí. Es va celebrar l’acte de presentació i desfilada dels equips davant la presència de diferents alcaldes i regidors dels 18 municipis presents. En aquest acte també hi van ser els padrins de la competició, els jugadors de futbol professional Alex Moreno, de Sant Sadurní i aquesta temporada jugador de l’Elx i Ernest Forgas, jugador del Sabadell. En el terreny més competitiu, l’equip de Sant Sadurní blau es va emportar una final molt ajustada davant el Vilafranca vermell. Els dos equips s’havien proclamar campions dels seus respectius grups. A les semifinals els vilafranquins havien superat al municipi de Subirats i els sadurninencs a l’Avinyonet. Es tancava així el partit final, amb el títol de campió pel municipi de Sant Sadurní, que mai fins ara s’havia emportat la Copa municipal. Fins el divendres 29 de juliol, Penedès Televisió oferirà diàriament un partit d’aquesta competició.