Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca tornen a completar la clàssica de castells de vuit

La 12a. diada del Firal - 8è. Memorial Joan sol demostra l'ofici dels Xicots amb els castells de vuit. Bona diada dels vermells vilafranquins que com el passat diumenge a les Fires de Maig, han completat la clàssica de castells de vuit amb la capacitat per descarregar els bàsics de vuit amb solvència. S'han desfet a [...]

La 12a. diada del Firal – 8è. Memorial Joan sol demostra l’ofici dels Xicots amb els castells de vuit. Bona diada dels vermells vilafranquins que com el passat diumenge a les Fires de Maig, han completat la clàssica de castells de vuit amb la capacitat per descarregar els bàsics de vuit amb solvència.

S’han desfet a la primera ronda del seu quart tres de vuit de l’any amb mida tancada a quarts però amb la tranquilitat de ser un castell solvent. Cal seguir treballant-lo per pensar en el castell de nou.

En segona ronda també han pogut completar el seu cinquè quatre de vuit de la temporada, un pèl trabat a la baixada però sense perillar mai. Han tancat la diada amb la torre de set, de bona factura, que ja te color de vuit pisos amb folre. Una clàssica de vuit consolidada i que de ben segur tindrà un pas més endavant en diades com Barcelona, plaça del rei, o bé la Granada, on els Xicots hi tornaran després de nou anys. El cinc de vuit espera. Un vano al pilar de cinc amb dos més de quatre han tancat la ràpida matinal castellera.

Els han aconpanyat en aquesta diada a la plaça Milà i Fontanals, els Castellers de Castelldefels i els de Sabadell, totes dues per primer cop en aquest indret. Els del Baix Llobregat han pigut completar el seu primer castell de set, el tres. Els de Castelldefels també han intentat sense sort en dues ocasions el quatre de set i han completat després la torre de sis i el pilar de cinc. Els vallesans amb alguna baixa de tronc important han signat un sol castell de vuit, el quatre de vuit, fet a la primera ronda. Els de Sabadell han descarregat també la torre de set i el set de set, per acomidar-se amb un vano al pilar de cinc.

Resum de la diada:

Xicots de Vilafranca  3/8, 4/8, T/7, V/5+(2)P/4

Castellers de Sabadell  4/8  T/7  7/7  V/5

Castellers de Castelldefels  3/7, (2Id)4/7  T/6  P/5

FullSizeRender

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: