Dimecres, 18 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Falcons de Vilafranca han escalfat motors de cara a les Fires

Han plantat les seves primeres figures a Vilafranca en els actes de celebració del 18è Aniversari del Monument als Falcons.

Els Falcons de Vilafranca ja estan escalfant motors per encarar una temporada que esperen sigui molt positiva per a la colla. La primera actuació a Vilafranca l’han realitzat aquest dissabte amb la celebració del 18è aniversari del Monument als Falcons, situat a la Plaça del Penedès. L’any 1998, durant el 40è aniversari de la colla, es va inaugurar el monument als Falcons. L’estructura representa la figura de l’Escala de 10, amb una faixa verda voleiant des de l’enxaneta fins a la base. L’estructura és obra de l’arquitecte Antoni Pinedo Aquest monument va ser finançat gràcies a la col·laboració de particulars, empreses i entitats simpatitzants amb la colla.

Respecte a la festa del dissabte, es tracta d’una diada que els vilafranquins van instaurar ara fa tres anys per començar a rodar amb l’objectiu de tenir la colla preparada per l’actuació de les Fires de Maig.

Els primers assajos de la colla han anat molt bé, però la Tècnica ha decidit no començar tan forts com l’any passat.

L’objectiu és tenir la colla a punt per donar el millor al mes d’agost, per Festa Major i al final de temporada, amb l’actuació de l’aniversari. D’altra banda per Fires de maig els de la faixa verda pensen en l’Escala de 10, dues pires de cinc simultànies i de manera especial amb la Torreta Gran.

Aquest dissabte els Falcons de Vilafranca van començar la jornada festiva a les 12 amb una actuació conjunta entre la colla local i la colla convidada, els Falcons de Piera. Van fer una Escala de 8 conjunta. Desprès els de Piera van fer diverses figures i per acabar van actuar els vilafranquins amb l’Escala de 9, una pira 6/5, algunes figures més i per acabar amb el pilar de cinc aixecat per sota.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: