Dimecres, 24 d'abril de 2024

Les Cabanyes i Can Cartró, primers equips classificats pels quarts de la Copa

Alex Valles de les Cabanyes marca tres dels gols del seu equip.

Els dos primers partits de la fase prèvia de la Copa Ràdio Vilafranca de futbol el s’han jugat aquest dissabte a l’Espirall, amb bin ambient a les graderies.
L’equip de les Cabanyes va doblegar a la Plana Rodona (4-1) un partit on els d’Olèrdola van plantar cara fins els darrers minuts.
Va obrir el marcador a la primera part Vallès i aquest era el resultat a la conclusió dels primers 45′.
A la segona part Cañamero i Retamal de penal van posar el 2 a 1, i a la recta final, novament Vallès amb dos gols va tancar el marcador.
A continució van jugar Can Cartró i Espirall.
Va començar marcant Salva Galimany a començaments de la segona part i Tarda (56′) en propia porteria van donar renda als de Subirats.
Un penal transformat per Jonathan Franco (68′) va posar emoció a la partit final d’aquesta eliminatòria (1-2).
Quedava molt de partit, l’Espirall ho va provar, però in ordenat Can Cartró es va guanyar la classificació.
La jornada és tancarà demà al camp de l’Espirall entre el Sant Jaume dels Domenys i Sant Sadurní.