Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana començaran les obres de construcció de l’església dels mormons a Vilafranca

L’església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies començarà a ser una realitat amb l’inici de la seva construcció, després que aquest dissabte al matí es fes la col.locació de la primera pedra

Una coral amb acompanyament de piano va iniciar l’acte. Tot seguit es va fer una pregària i finalment es va omplir una càpsula del temps en la que s’hi van introduir fotogafies actuals, planells del projecte constructiu, monedes de curs legal, un diari del dia i un llibre mormó.

La càpsula es va enterrar en el lloc simbòlic de la primera pedra.

Van acompanyar al bisbe de Vilafranca, Pere Borrut, en aquest gest que perpetua el moment, el president de l’Estaca de l’Hospitalet, Ferran Silvestre i el president Dayton, responsable de la missió Espanya-Barcelona dels mormons.

El bisbe de Vilafranca, Pere Borrut, es mostrava satisfet i agraït, i apuntava que la nova església ha de ser una realitat en un termini de 20 mesos.

L’església té un àmbit d’influència de les comarques de l’Alt, Baix Penedès i Garraf.

Els terrenys on es construeix l’església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies estan ubicats al barri del Molí d’en Rovira i tenen una superfície de 6.500 metres quadrats.

Els terrenys els van comprar els mormons a l’Ajuntament el mes de març de l’any 2014 per 1.350.000 euros i la idea de la congregació sempre ha estat integrar-se al barri i construir unes instal·lacions obertes a tots els vilafranquins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: