Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una enquesta entre empresaris del Penedès i el Garraf mostra optimisme en el sector i una tendència favorable pel que fa a la facturació i ocupabilitat

L’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès ha engegat l’Enquesta de Clima Empresarial, un projecte nou que està plantejat com a panell d’opinió amb l’objectiu de conèixer el parer d’empresaris i directius en relació amb el context econòmic.

Des d’ara, l’enquesta es publicarà la primera setmana de cada trimestre i analitzarà l’estat d’opinió dels agents empresarials, en relació amb el context i amb l’expectativa dels seus negocis.

La primera onada de l’enquesta mostra optimisme i els empresaris han començat a veure la recuperació econòmica, alhora que preveuen una millora progressiva.

El secretari general de l’ADEPG Isidre Also certifica que les coses apunten a millor, i no només pel que fa a la facturació ni les inversions de les empreses, sinó per l’ocupació dels negocis i la creació de llocs de treball.

Amb l’enquesta s’obtindran dades que posaran en evidència l’actualitat del moment i, a més, les perspectives dels empresaris pel que fa a la marxa del seu negoci.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: