Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Maria Flores treu el seu primer llibre De Pedra Picada, un retrat íntim i personal del president Carles Puigdemont

El 23 de març estarà disponible a les llibreries el primer llibre del periodista penedesenc Josep Maria Flores, el qual descobreix a través de vivències i anècdotes aspectes desconeguts del 130è President de la Generalitat.

Aquest llibre va molt més enllà dels aspectes bàsics del president i es capbussa en els fets menys coneguts i més sorprenents: per què va sortir a la portada del diari franquista El Alcázar l’any 1983, com va debutar al periodisme entrevistant el futbolista Rafael Gordillo, per què es va casar pel ritual ortodox, com va sobreviure a un greu accident de trànsit que li va deixar cicatrius a la cara o com es va decidir el seu nomenament.

Josep Maria Flores, amic personal i company de feina de Puigdemont a El Punt, articula un retrat proper i familiar, polític, professional i intel•lectual del president de la Generalitat, amb nombroses anècdotes i detalls inèdits proporcionats per testimonis de primera mà.

Flores va ser el primer director de l’edició penedesenca del Diari El Punt l’any 2003. Actualment és responsable de l’empresa Taempus, una agència de comunicació especialitzada en serveis de redacció, creació de continguts i estratègia comunicativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: