Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dones d’Empresa reconeix la trajectòria de Ramona Torner, al capdavant de Deixalles i Transports A. Plazas

Cent vint assistents van compartir taula el passat divendres en el marc de la Trobada anual de Dones d’empresa, que arribava a la seva novena edició.
Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat, i Teresa Maria Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones, van ser les encarregades de les ponències més institucionals, juntament amb Pere Pons, alcalde amfitrió.

Immaculada Amat, directora d’Amat Immobiliaris ens va explicar com s’ho ha fet per arribar a liderar una de les empreses més importants en el sector immobiliari avui.
El moment estel·lar de la nit va arribar amb la proclamació del Premi Dones d’Empresa a la trajectòria d’una empresària rellevant del nostre territori. Enguany, l’organització va reconèixer la feina ben feta i el saber fer de Ramona Torner, al capdavant de l’empresa familiar, junt amb el seu marit, Àngel Plazas, Deixalles i Transports A. Plazas, ubicada a Lavern.
Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a l’ADEPG que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: