Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estudi Rufus dissenya una imatge molt acolorida per a la Festa Major del 2016, que inclourà tots els balls i el bestiari vilafranquí

Aquest dilluns al vespre es presentava a la Sala dels Trinitaris la imatge de la Festa Major d’aquest 2016. Just la setmana passada els administradors van presentar Raül González i Sònia Puig, de l’estudi Rufus, com els responsables del disseny.

 

El quintet els va demanar allunyar-se de les fotografies de l’any passat i, sobretot, que fos una imatge amb molt de color. I efectivament, el resultat és un disseny molt acolorit, dinàmic i fresc. Per aconseguir que no fos una imatge rígida, el Raül i la Sònia han buscat un concepte molt simple a partir del qual es combinen diferents imatges de la Festa Major i en colors diferents. Partint d’aquesta idea de suma, tots dos explicaven com ho han fet per transmetre allò que per a ells significa la Festa Major.

La imatge no serà sempre la mateixa, tot i que hi haurà un element fix que s’anirà repetint. Es tracta del símbol de festa major que barreja la F i la M en diferents colors. De la seva banda, els administradors han explicat com va ser el procés per triar el disseny. Tenien fins a 4 propostes diferents sobre la taula però finalment es van quedar amb la de l’estudi “Rufus” perquè era la que millor encaixava amb la seva idea.

Les fotografies intenten recuperar la gràfica de finals dels 70, amb un aspecte més antic i càlid. El proper dia 5 de març presentaran una dessuadora disponible en 2 colors. A partir d’aleshores, els administradors tenen previst posar la parada al mercat dels dissabtes per començar a vendre part del marxandatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: