Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca vol fer arribar arreu les seves 5 demandes amb una volta en bicicleta a la península

Aquesta iniciativa és la continuació de la campanya que van posar en marxa ja abans de les eleccions del desembre per tal de fer arribar als partits polítics 5 mesures de mínims que volen que es converteixen en llei per a tot l’estat.

Per fer-ho han preparat una volta en bicicleta a tot l’estat a càrrec d’un ciclista que sortint des de Ripoll farà tres grans etapes. En aquest cas, aquest dimecres al matí sortia des de Ripoll, origen de la ruta, i arribava a Sant Sadurní on feia la primera parada i passava la nit. A la plaça de l’Ajuntament de la capital del Cava l’esperaven membres de la PAH de Sant Sadurní acompanyats també de representants del Garraf i del Baix Penedès per donar-li ànims en el seu repte.
Des de la PAH de Sant Sadurní, Juan Antonio Ariza explica les tres grans etapes que s’han marcat en aquest repte del “Tour las 5 de la PAH”.
Les demandes de mínims que presenta la PAH passen per facilitar la dació en pagament retroactiva, acompanyada de quatre mesures més que ja s’han aprovat en la llei catalana i que volen arribir a tot l’estat, i s’apliqui.
Després de passar aquesta primera nit a Sant Sadurní, Néstor Yuguero, conegut com Néstor Grandes Hazañas Solidarias continuarà el seu camí fins a les terres de l’Ebre i en dies successius tot pedalant i portant aquesta iniciativa fins a Sevilla en una primera tanda que acabaria el 27 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: