Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya Correscales dels treballadors de Telefónica-Movistar passarà per Vilafranca, Sant Sadurní i Sant Llorenç d’Hortons

La Coordinadora de l’Esquerra Independentista de Vilafranca torna a donar veu i suport a la lluita dels treballadors de Telefónica-Movistar, que l’any passat van fer una vaga indefinida de 80 dies a tot l’Estat per denunciar les dures condicions laborals que pateixen.

Ara, els treballadors de Telefónica inicien una nova campanya de denuncia que han batejat com a Correscales, trajecte de dignitat contra la precarietat que des d’aquest dijous i fins dilluns recorrerà els 800 quilòmetres que separen Bilbao i Barcelona. Dilluns a tres quarts de 4 de la matinada passaran per Vilafranca, a les 6 per Sant Sadurní i a les 7 seran a Sant Llorenç d’Hortons, camí de Barcelona on finalitzen la marxa al Mobile World Congress.
La campanya pretén engegar un projecte de micromecenatge a través de Goteo per sufragar les despeses generades per la vaga, fer públic l’agraïment als moviments socials i organitzacions que els han donat suport i continuar visibilitzant la lluita, com explica Marta Soler en nom de la Coordinadora de l’Esquerra Independentista de Vilafranca.
Amb el Correscales es vol “fer visible i palpable la dignitat de lluitar contra la fragmentació i la precarització laboral i social”.
El mes de maig passat, durant la vaga, Vilafranca ja va organitzar actes de
solidaritat i visualització de la lluita dels treballadors de Telefónica-
Movistar com recorda Soler.
I aquest gener, es va presentar el Correscales al Casal Popular i La Mà Negra va fer una xocolatada per recaptar fons per la caixa de resistència oberta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: