Dissabte, 7 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de Sant Martí inicia la campanya “Estima l’entorn” per promoure el reciclatge

El govern municipal de Sant Martí Sarroca ha iniciat una campanya comunicativa per a promoure el reciclatge al municipi. La iniciativa té per objectiu potenciar les pràctiques respectuoses amb el medi ambient, així com reduir l’increment del cost de la recollida d’escombraries que es produeix en bona part per la quantitat de residus no reciclats correctament.

Amb el lema “Sant Martí Sarroca: estima l’entorn” la campanya buscar la col·laboració activa dels veïns del municipi per fomentar unes millors pràctiques de reciclatge, des de la separació de residus als habitatges fins a la correcta utilització dels contenidors per tirar-hi cada tipus de residu.
L’Ajuntament ha fet arribar a cada habitatge una carta informativa, així com un díptic amb tota la informació sobre la separació de residus; per altra banda, s’han senyalitzat diversos contenidors del municipi amb adhesius de la campanya, que indiquen el tipus de residus que s’admeten a cada contenidor.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
El món de la sardana
08:00
L'estimada immortal
Georg Friedrich Händel (1685 - 1759). Un alemany adoptat pels anglesos

Penedès Televisió

05:30
Fet al país
L'economia de Catalunya des dels diferents sectors
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón
06:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: