Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El govern de Sant Martí inicia la campanya “Estima l’entorn” per promoure el reciclatge

El govern municipal de Sant Martí Sarroca ha iniciat una campanya comunicativa per a promoure el reciclatge al municipi. La iniciativa té per objectiu potenciar les pràctiques respectuoses amb el medi ambient, així com reduir l’increment del cost de la recollida d’escombraries que es produeix en bona part per la quantitat de residus no reciclats correctament.

Amb el lema “Sant Martí Sarroca: estima l’entorn” la campanya buscar la col·laboració activa dels veïns del municipi per fomentar unes millors pràctiques de reciclatge, des de la separació de residus als habitatges fins a la correcta utilització dels contenidors per tirar-hi cada tipus de residu.
L’Ajuntament ha fet arribar a cada habitatge una carta informativa, així com un díptic amb tota la informació sobre la separació de residus; per altra banda, s’han senyalitzat diversos contenidors del municipi amb adhesius de la campanya, que indiquen el tipus de residus que s’admeten a cada contenidor.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: