Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dissabte de la setmana vinent se celebrarà el 22è Sopar de Barbuts de l’Alt Penedès

A més cal destacar que el pregoner de la festa dels barbuts serà enguany l’actor vilafranquí Toni Regueiro.

Enguany el Carnaval ha tingut unes dates molt avançades en el calendari. Tant que ha motivat que el tradicional Sopar de Barbuts, que organitza la PABA, l’Associació de Barbuts de l’Alt Penedès, s’hagi ajornat unes setmanes, per no coincidir amb alguna de les moltes rues que se celebren per Carnaval a la comarca. Aquest any en el marc de les Festes de Sant Raimon la PABA va enregistrar un lipdub de barbuts i en el transcurs de la trobada s’havia d’escollir una data. Aquell dia no es va trobar l’entrellat del calendari i finalment ara sí que ja hi ha data. El sopar serà el dissabte de la setmana vinent, 20 de febrer.
En el transcurs de la sardinada del dimecres de cendra el membre de la PABA, Xavier Miró, assenyalava que les places són limitades.
A més cal destacar que el pregoner de la festa dels barbuts serà enguany l’actor vilafranquí Toni Regueiro. La convocatòria és el dissabte, 20 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre a l’Escorxador per escoltar el pregó. Tot seguit es farà una cercavila de barbuts, foto de grup i el sopar que tindrà lloc al restaurant La Bota del Racó.
Els tiquets es poden adquirir al preu de 35€ a la barberia Santó abans del 17 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: