Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AMPA i la comunitat educativa del Pau Boada homenatgen Ramon Zaballa després de 32 anys al capdavant de l’escola

Tot i que el passat mes de desembre, durant la representació dels pastorets a Cal Bolet, Zaballa ja es va acomiadar dels alumnes i professors, aquesta vegada va ser la comunitat educativa qui va voler fer-li un homenatge sorpresa.

Feia mesos que des de l’AMPA i el professorat del centre preparaven aquesta festa per agrair-li a Zaballa la feina que ha fet al capdavant de l’escola els darrers 32 anys. Prop de dues-centes persones van assistir a l’acte que es va fer al Casal de Vilafranca. La presidenta de l’AMPA agraïa la implicació de tota la comunitat que forma part del centre educatiu en aquest homenatge.
Després de jubilar-se qui ha assumit el càrrec és la fins ara cap d’estudis, Imma Badell. La nova directora del Pau Boada destacava la feina que ha fet Zaballa durant tot aquest temps i explicava que, en certes ocasions, l’organització de l’acte ha estat complicada perquè l’exdirector ha treballat a l’escola tot el primer trimestre.
Zaballa, que actualment és regidor del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca, va arribar acompanyat del primer Secretari local de l’Agrupació dels socialistes, Francisco Romero, qui va ser l’encarregat de convèncer-lo perquè anés a un acte, en principi polític, al Casal.
Després de la sorpresa inicial, Zaballa va voler saludar personalment tots els assistents. A banda d’alumnes també hi havia membres de l’AMPA, del professorat, personal de serveis, exalumnes, pares d’exalumnes, directors d’altres escoles i instituts de la vila i amics i familiars.
Durant l’acte, representants de tots aquests col·lectius van dedicar-li unes paraules al ja exdirector del Pau Boada que, com deia al desembre, seguirà vinculat al centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: