Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La poeta veneçolana María Auxiliadora Álvarez ha presentat Piedra en :U a Vilafranca

Editat per l’editorial penedesenca Candaya, Piedra en :U és un poemari intens que explora el vertigen de la memòria i les pors més fosques de l’exili i les seves conseqüències com la pèrdua del llenguatge propi o les tensions físiques, emocionals i econòmiques de les guerres.

A l’exili des de fa prop de 20 anys, són qüestions que la veneçolana María Auxiliadora Álvarez coneix bé, com explicava ahir a La Sagristia en la presentació del seu llibre.
María Auxiliadora Álvarez, que és professora a la universitat d’Ohio, als Estats Units, ha participat en 57 antologies i els seus poemes han estat traduïts a l’anglès, el francès, el romanès i el xinès.
La gira de presentació de Piedra en :U l’ha dut a Vilafranca, Barcelona, o Madrid. Álvarez diu que el viatge està resultant “molt enriquidor” i “inoblidable” i destaca la passió dels seus editors, l’Olga Martínez i el Paco Robles de Candaya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: