Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Campanya de l’Ampolla de Vilafranca recull unes 70.000 ampolles de cava

A l’espera dels números definitius, els responsables de la Campanya de l’Ampolla vilafranquina calculen que aquest 2016 han recollit unes 70.000 ampolles que es convertiran en uns 5.000 euros.

La recollida es manté en la mitjana dels darrers anys, d’ençà que les ampolles amb l’etiqueta autoadhesiva es paguen fins a quatre vegades menys que les que arriben amb l’ etiqueta eliminada.
Joanjo González, responsable de Joves Cristians de Vilafranca, destaca la col.laboració extra que representa eliminar l’etiqueta.
La Campanya de l’Ampolla 2016 es va celebrar dissabte passat al llarg de la tarda. Col·lectius de Joves Cristians i altres entitats es van repartir Vilafranca en diverses zones per fer la recollida solidària d’ampolles.
La Marta Moreno coordinava el grup de 15 persones que van recórrer el barri de La Barceloneta-Sant Magí i al final de la jornada feia un balanç positiu i destacava que a la majoria de cases ja els esperen.
Tots els participants coincideixen a dir que a banda de contribuir a una causa solidària, passen una tarda divertida. D’anècdotes no en falten i les més sucoses estan relacionades amb gossos.
La Mariona i la Núria tenen onze anys i van al GEP, plegades ens explicaven perquè havien decidit participar-hi.
Els beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2016 es destinaran a millorar l’atenció al part i pediàtrica de la població de Kanzenze, a la República Democràtica del Congo. El projecte ha estat presentat per Mans Unides, que calcula que beneficiarà uns 900 infants a l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: