Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès organitza una caminada en benefici de la Marató de TV3

La iniciativa va sorgir del servei d’Endocrinologia de l’Hospital que donada la temàtica de la Marató d’aquest any que tracta de les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya, va impulsar la caminada, d’acord amb l’Associació de la Diabètics de l’Alt Penedès.

Per dissenyar la caminada l’Hospital ha comptat amb l’experiència aportada pel servei de medi ambient de l’Ajuntament de Vilafranca i la col·laboració de l’Associació de diabètics de l’Alt Penedès. A més a més Mas Albornà, el supermercat Esclat i la botiga la Balança, amb la seva aportació fan possible que durant la caminada es pugui lliurar als participants una bossa amb aigua i un petit esmorzar.
La caminada està prevista pel diumenge 13 de desembre i el punt de trobada serà davant l’Hospital a 2/4 d ’11 del matí, on es faran les inscripcions i a les 11 se sortirà. Durant la caminada es faran aturades en les que els professionals dels servei d’Endocrinologia, infermera, dietista i metge especialista de l’Hospital explicaran als participants els beneficis de la dieta saludable i de l’exercici físic.
En arribar a dalt la muntanya de Sant Pau es distribuirà un petit esmorzar saludable a cada un dels participants. La caminada acabarà retornant tots junts a l’hospital.
En fer la inscripció es farà una donació en metàl·lic d’un mínim de 5 € en benefici de laMarató de TV3.
Per tal de preveure el numero de participants, es recomana fer una preinscripció al correu electrònic: .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: