Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació El Pilar de Vuit ha lliurat els premis del seu catorzè concurs literari

137 obres s’han presentat a la catorzena edició del certamen literari organitzat per l’associació de jubilats, vídues i mestresses de casa El pilar de vuit. Dissabte, una vetllada amb berenar i ball inclòs servia per a fer efectiu el lliurament de premis del concurs.

La presidenta de l’associació Fina Milà destacava que els participants venien de diferents indrets de Catalunya i de la resta de l’estat.

En prosa castellana, el primer premi era per al text Camisa roja, d’Alfonso Sergio Barragán i el segon per a Melancolía de otoño, de Manuel Terrín. En prosa catalana, el primer premi era per a Marta Fos, amb el text L’escola de la vida – ADDIS i el segon per a M. Pilar López, amb Sonata de tardor. En la categoria de poesia en castellà, Oscar Sánchez rebia el primer premi amb La rosa del pensamiento, i Eumelia Sanz, el segon, amb Cuando el tiempo te gana la partida. Finalment, en poesia en català, els guanyadors eren Bernat Manresa, amb Paraules afòniques, i Imma Fuster, amb Vora el bes de la mar. Els primers premis rebien 150 euros i els segons, 100 euros, i tots els guanyadors també obtenien una estatueta amb el pilar de vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: