Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla de desenvolupament turístic dels Monjos proposa crear una taula de turisme amb els agents locals

Amb l’objectiu de dinamitzar turísticament el municipi, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha elaborat conjuntament amb la Diputació de Barcelona un Pla de desenvolupament Turístic al llarg d’aquest any.

La redacció del document ha comptat amb una àmplia participació dels sectors públic i privat del municipi i estableix les accions a dur a terme en els propers anys en matèria de promoció.
El Pla estableix com a públic potencial el mercat català i preveu quatre eixos de treball fins a l’any 2018, centrats en el territori, la gestió, la creació de productes i la promoció i comercialització. Per l’any vinent, després d’una fase d’anàlisi de recursos que ja s’ha estat duent a terme aquest 2015, el Pla estableix la necessitat de crear una taula de turisme amb els agents locals, acompanyada d’un programa de formació pel sector turístic i comercial i de la creació de sessions de treball per desenvolupar nous productes turístics.
La presentació del Pla de Desenvolupament Turístic coincideix amb el primer any de funcionament del Punt d’Informació Turística situat al mercat dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: