Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els més de 10.500 euros recaptats en el concert de l’Escolania de Montserrat permeten continuar la restauració de Santa Maria

L’actuació d’una de les escoles de música més antigues d’Europa a Vilafranca ha tornat a generar expectació i una setmana abans ja s’havien venut les 700 entrades posades a la venda per al concert a benefici de les obres de restauració de la façana sud de la basílica de Santa Maria.

A banda de les entrades, que costaven 15 euros, també han rebut aportacions a la fila zero i donatius. En total, s’han recaptat més de 10.500 euros.
El rector de Santa Maria, mossèn Jaume Berdoy, es mostrava “contentíssim” amb la resposta obtinguda i encoratjava tothom a seguir col·laborant amb les obres de restauració de la basílica.
Dirigida per Llorenç Castelló, l’Escolania de Montserrat va omplir Santa Maria, divendres a la nit, amb un programa format per cants a la Verge de Montserrat i cançons populars catalanes i d’autor.
Durant el concert, l’absis de Santa Maria estava il·luminat de color blau i violeta i finalment amb els dos colors de la senyera.
La cinquantena d’escolanets va acabar el seu concert amb El Virolai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: