Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

2.700 persones a la 8a edició de les Juguem! a Vilafranca

La Casa dels Estranys i ADALT han assolit rècord de participació en les VIII jornades lúdiques Juguem!, celebrades a la Zona Esportiva. Al llarg de dissabte i diumenge, unes 2.700 persones han jugat o participat a les múltiples activitats programades.

D’aquesta manera, les Juguem! vilafranquines es confirmen com un referent en el món dels jocs a Catalunya i a l’Estat.
En nom d’ADALT i La Casa dels Estranys, Adrià Cámara, fa un balanç molt positiu, en el que a banda de la gran assistència, destaca la incorporació de nou públic.
Convertit en un immens espai de joc, el pavelló firal es dividia en diferents zones: la dels jocs de taula amb una ludoteca amb més de 200 jocs, la zona dels jocs de rol i cartes, l’espai per als tallers amb alguns dels protagonistes de Star Wars i un scalextric de la saga i l’espai dedicat als jocs esportius.
El racó dels autors i presentacions de les principals novetats del mercat han complementat les jornades lúdiques.
A les acaballes de les jornades ahir al vespre, el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, animava ADALT i La Casa dels Estranys a continuar endavant i destacava aquesta aposta per un oci alternatiu.
Les Juguem! han ofert, un any més, allotjament a l’Alberg municipal i com a novetat, han instal·lat una foodtruck a l’entrada del pavelló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: