Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una festa de presentació al Claustre de Sant Francesc ha donat el tret de sortida a l’Electrovinyes

La segona edició del festival Electrovinyes arrencava ahir al vespre amb una festa de presentació al Claustre de Sant Francesc. L’acte era la novetat d’aquest any i servia per escalfar motors de cara al nucli del festival, que té lloc aquest vespre i demà a l’Espai Muntanya de Sant Jaume.

Al Claustre, es van poder sentir les propostes de Yarei Molina i Trangress Live, artistes del segell discogràfic Brave Coast, la productora que organitza el festival. També el duet barceloní Turing Tarpit va oferir la seva electrònica experimental caracteritzada per la improvisació amb recursos atípics.

El festival Electrovinyes és una cita per als amants de la música electrònica que volen descobrir nous artistes i noves sonoritats.

L’Electrovinyes continua aquesta tarda i demà, ja a l’espai de la muntanya de Sant Jaume, amb un cartell integrat per Malachi Stereo, Nühn, Resonance i Orange Broek, entre altres.

L’Electrovinyes segueix el format de l’any passat amb entrada lliure i actuacions de taquilla inversa, sota el lema “paga el que et sembli”. L’any passat, aquesta forma de pagament va donar bons resultats, amb una mitjana de tres euros per persona. L’assistència es va situar a l’entorn de les 300 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: