Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona cronoescalada al campanar de Santa Maria es consolida amb un bon nivell competitiu

24 corredors van participar en la cronoescalada, que consistia en pujar els 116 graons del campanar de Santa Maria fins arribar al cim d’aquest. La d’ahir a la tarda va ser la segona edició d’aquesta prova que va complementar una tarda molt esportiva pel centre de Vilafranca, conjuntament amb la 4a cursa de Sant Fèlix. [...]

24 corredors van participar en la cronoescalada, que consistia en pujar els 116 graons del campanar de Santa Maria fins arribar al cim d’aquest. La d’ahir a la tarda va ser la segona edició d’aquesta prova que va complementar una tarda molt esportiva pel centre de Vilafranca, conjuntament amb la 4a cursa de Sant Fèlix.

El guanyador de la cronoescalada en categoria masculina va ser Victor Garcia, amb un temps de 52 segons. En el cas de la categoria femenina, Carme Ballesteros va ser la guanyadora amb un temps d’1 minut i 23 segons.

Tal i com explicava Judit Soler, una de les participants a la cronoescalada, una de les dificultats més gran d’aquesta prova és el segon tram d’escales que té el campanar, ja que, segons explicava, té una verticalitat molt més definida. Com la cursa de Sant Fèlix, els organitzadors de la cronoescalada volen consolidar-la com un dels actes previs a la Festa Major de la vila i aconseguir més participació en la prova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: