Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joventuts Musicals de Vilafranca ha celebrat aquest diumenge l’acte de cloenda del 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

La sessió es desenvolupava en tres parts. A la primera s’oferia l’actuació de la Coral Infantil L’Espinguet, sota la direcció de Xell Montserrat, Mar Moreno, Montse Terrades i Marta Coll.

Acompanyaven la coral al piano la regidora d’ensenyament i directora de l’Espinguet Xell Montserrat i Mar Moreno.

Tot seguit es va procedir al recital dels pianistes guanyadors del 1r Premi de cada categoria del Concurs, acabant amb l’actuació de Cristina Naranjo, guanyadora del 1r premi de la categoria “Sènior”, de fins a 26 anys, que va interpretar magistralment l’ Humoreske opus nº 20 de Schumann.

Finalment el regidor de cultura, Raimon Gusi, el president de Pinnae, Martí Solé i Marta Bou, vicepresidenta de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya, van procedir al lliurament de premis als guanyadors.
En el seu discurs la representant de Joventuts Musicals va explicar que el premi també ofereix l’entrada al circuit de concerts de la Xarxa de Joventuts Musicals.

Per la seva banda el regidor de cultura va recordar que Vilafranca es troba celebrant la capitalitat cultural i que des del Penedès es vol contribuir al país també amb el suport a la cultura.

Abans dels discursos s’havia fet l’entrega de premis i diplomes a tots els guardonats. A la categoria “C”, de fins a 13 anys, el primer premi ha estat per Carles Díaz de Badalona.
A la categoria “B” , de fins a 17 anys, el primer premi l’ha obtingut Asami Pascual, de Badalona. A la categoria “A”, fins a 21 anys, el primer premi ha estat per Bernat Català, de Molins de Rei. En aquesta categoria hi va haver una menció d’honor pel vilafranquí Gerard Morató.
Finalment a la categoria Sènior, de fins a 26 anys, el primer premi, en igualtat de mèrits, ha estat per Karla Martínez de Cuba i Cristina Naranjo de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: