Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Pets tocaran el dia 1 de setembre, a la Rambla de Vilafranca per FM

Els Administradors de la Festa Major 2015 han acabat de presentar el cartell musical complert.

Destaca el concert d’Els Pets, que estan de gira celebrant els seus 30 anys, el dia 1 de setembre a la Rambla de sant Francesc.
Les administradores Anna Grabalosa i Aida Gil han explicat que volien un grup que portés anys fent història, tot fent honor al seu lema Vine a fer història.

Una novetat destacada és que el dia 28 després del pregó, al Palau Baltà hi actuarà el cantautor Quim Vila. L’actuació començarà a les 12 de la nit per donar temps a sopar.
A la Rambla, la mateixa nit del 28 d’agost tocarà l’orquestra Aquàrium.
El dia 31 a la plaça de la Vila actuaran dos grups emergents: el músic Joan Rovira amb la seva banda, presentant el seu nou disc “Peix Sense Espina”, i Germà Negre. I a la Rambla, tindrà lloc la Nit de tributs amb Moonwalkers i Tribute to Queen.
Per amenitzar l’empalmada, els administradors han fitxat Dj Hurtu i Crappy Tuesdays.
El quintet també proposa la Nit Penedesenca, el 28 d’agost a dos quarts d’1 de la matinada, al nou aparcament del carrer Ferran perquè consideren que és un espai molt proper al Centre que val la pena utilitzar. Hi tocaran Revolta 21, que després de gairebé 4 anys sense tocar junts puja de nou als escenaris, i Derrumband.
El dia 1 hi tocaran Els 4 magnífics i el dia 2, a la Rambla, actuarà La Salseta del Poble Sec.

Com ja havien anunciat, el dia 29 La Troba Kung-Fú, un dels màxims exponents del mestissatge a Catalunya, torna a Vilafranca per la Festa Major, juntament amb Oques Grasses.
I el dia 30 a la Rambla de Sant Francesc actuaran La Pegatina i Doctor Prats, al Tívoli hi haurà l’Orquestra Loren i a la plaça de la Vila, el tradicional ball de gralles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: