Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Sadurní presentarà una moció per facilitar l’accés amb seguretat de la Vilarnau al polígon industrial de Can Ferrer del Mas

El grup municipal encapçalat per Susanna Mérida creu que fer un pas de vianants que permeti creuar la carretera amb seguretat i faciliti l’accés al polígon industrial és una és una demanda sol•licitada de forma insistent per molts veïns i veïnes de la vila. Expliquen que actualment la única forma d’accedir amb seguretat al polígon [...]

El grup municipal encapçalat per Susanna Mérida creu que fer un pas de vianants que permeti creuar la carretera amb seguretat i faciliti l’accés al polígon industrial és una és una demanda sol•licitada de forma insistent per molts veïns i veïnes de la vila.

Expliquen que actualment la única forma d’accedir amb seguretat al polígon és amb un vehicle. Segons el PSC, quan ells formaven part del govern municipal, en l’anterior mandat, ja van començar les gestions per la millora d’aquest pas.

El Partit Socialista presentarà aquesta moció en el proper ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní, que tindrà lloc avui a dos quarts de vuit del vespre.

El ple d’avui també servirà per debatre la moció que presentarà Esquerra Republicana de Catalunya en la qual insta al govern municipal de l’Ajuntament a donar suport al caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: