Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Jove Nacional de Catalunya ha ofert un primer concert a Vilafranca

L’estada del Cor Jove Nacional de Catalunya vivia ahir al vespre un dels seus punts àlgids amb un primer concert al pati gòtic del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Aprofitant els diversos nivells de l’espai, els 32 cantaires van oferir una actuació que generava expectatives per a les properes cites, sobretot pel concert que posarà punt i final al campus i que tindrà lloc aquest divendres, a les deu de la nit, a l’Auditori Municipal. El repertori es basava en peces de compositors catalans i flamencs.

El Cor Jove Nacional de Catalunya està format per cantaires d’entre 18 i 28 anys, seleccionats anualment després d’un procés d’audicions. El cor, que es reuneix un cop l’any, a l’estiu, per no interferir amb l’activitat ordinària dels cors, està treballant sota la direcció artística del reputat director català Jordi Casas i del director flamenc Erik Van Nevel. L’estada s’emmarca en la celebració de la capitalitat de la cultura catalana 2015 que ostenta Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: