Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el del Garraf compartiran gerent

El doctor Josep Lluís Ibáñez Pardos és actualment el gerent del Consorci Sanitari del Garraf, de manera que els dos consorcis compartiran una única gerència.

El nou gerent s’ha presentat avui davant dels mitjans de comunicació acompanyat del president del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès, el doctor Francesc Brosa. Ibáñez Pardos ha destacat que el seu nomenament i la gerència única van en la línia de col·laboració que ja fa anys que segueixen els dos consorcis, ja que treballen conjuntament i comparteixen professionals i serveis.

Tant el gerent com el president del consorci han insistit, però, en què compartir la gerència no significa que hi hagi d’haver canvis en els serveis que s’ofereixen actualment als ciutadans. Els dos consorcis continuaran sent dos entorns diferents amb els seus consells rectors que col·laboren per treballar d’una forma més eficient i per acostar, en la mesura que sigui possible, alguns serveis sanitaris al territori

El doctor Josep Lluís Ibáñez Pardos és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i treballa com a gestor des del 1988. Té un Màster de Salut Pública i una llarga experiència en la gestió, així com un coneixement profund del Penedès i el Garraf. Va treballar a l’entorn de l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a l’Alt Penedès des dels anys vuitanta fins a finals dels noranta. Després va treballar en l’àmbit metropolità i va tornar al 2008, en aquesta ocasió al Garraf, per portar el projecte d’integració dels hospitals de Sant Antoni i els Camils encapçalant des de llavors el consorci sanitari de la comarca veïna.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: