Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cap de setmana del Vijazz ha estat acompanyat de nombroses activitats culturals vinculades al festival

A més de la gran quantitat d’oferta enoturística al conjunt de la comarca també a Vilafranca hi ha hagut algunes activitats culturals i lúdicques relacionades amb el Vijazz.

Per exemple el dissabte al migdia i al pati de Cal Figarot, al local dels Castellers de Vilafranca s’oferia el Vermutjazz, un acte d’entrada gratuïta que combinava la música de jazz amb l’hora del vermut. El concert estava protagonitzat per el quartet del vilafranquí Xavi Diaz. La guitarra de Xavi Diaz s’acompanyava del bateria, Jaume Piñol, Josep M. Domènech al piano i Ramón Teixidó al baix i sonaven així de bé.

D’altra banda la poesia també té el seu espai dins del Vijazz. Dissabte a quarts de vuit de la tarda s’oferia des de l’escenari de la Rambla de Sant Francesc el Poètic Vijazz.
Sota la direcció tècnica i producció de PENEDESART, tornava el recital que marida la poesia, el vi, el jazz i que combina les set arts a l’escenari, enguany amb acompanyament de la música.

Es tornava doncs a omplir el capvespre vilafranquí des de la Rambla Sant Francesc, de notes musicals, de versos que s’enlairaven alhora que afloraven les olors dels vins.

Es va llegir i teatralitzar poesia i acompanyava el grup “ Fusió Musical”.
La poesia anava a càrrec dels poetes Pilar Valero, Rosa Maria Arrazola,
Montserrat Aloy, Carles Figueras, Jordi Roig, Albert Carrasco i Sandra Roig.
I un altre dels actes relacionats amb el Vijazz ha estat la cinquena edició del Clàssic Cars Vijazz.

Un dels cotxes més destacats va ser un MG de color vermell l’any 1950 totalment restaurat. Una altra curiositat va ser la participació de dos germans amb un Ford Torino del 1970.

El diumenge la rambla de Sant Francesc acollia la trobada de cotxes clàssics. Des de les 10 del matí i fins a la 1 de la tarda, els visitants van poder admirar autèntics clàssics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: