Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de la dimissió del gerent de l’hospital avui s’ha sabut que el nou ambulatori de Vilafranca no obrirà aquest any

Diversos regidors de diferents grups municipals de Vilafranca s’han mostrat avui preocupats per el futur dels serveis sanitaris de la comarca en el transcurs de la tertúlia d’actualitat de Ràdio Vilafranca.

Sobre la taula hi havia el recent anunci de la renúncia al càrrec del gerent del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i a més la notícia que avui publicava el setmanari El 3 de vuit, explicant que finalment el nou ambulatori de Vilafranca no obrirà les portes fins l’any 2016, per manca de pressupost per equipar-lo. Respecte d’aquests dos temes s’han pronunciat els regidors que participaven a la tertúlia. Aureli Ruiz, de CiU, ha explicat que la dimissió del gerent de l’hospital ha estat una decisió personal i per esgotament després de 10 anys molt complicats. Ruiz espera que es trobi un relleu aviat. Mentre que pel que fa a l’ambulatori hi ha un canvi de prioritats a la Generalitat, del que en demanarà explicacions la setmana vinent.

El socialista Ramon Zaballa ha apuntat que mani qui mani a la Generalitat la seva postura des de Vilafranca serà la defensa dels serveis sanitaris.

Xavier Navarro, en nom de la CUP, ha explicat que han demanat una reunió urgent del consell municipal de salut perquè hi ha molts interrogants que necessiten d’explicació.

Per la seva banda el regidor de Vilafranca en Comú, Toni Peñafiel, ha apuntat que els problemes venen de fa anys. Per això des d’ICV es va reclamar una audiència pública.

El proper dimarts Vilafranca en Comú ha convocat un acte per parlar de la situació dels serveis sanitaris al Penedès que se celebrarà a l’Escorxador a les set de la tarda.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: