Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convergència recull a Vilafranca les propostes de la militància per preparar el programa de les plebiscitàries del setembre

Convergència de l’Alt Penedès va celebrar una jornada de treball on es va debatre la viabilitat de l’Estat propi i es van recollir les propostes dels assistents, aquest dissabte a l’Escorxador de Vilafranca.

Segons CDC, l’objectiu d’aquests actes és confeccionar el programa per les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre i estar preparats per aquest moment històric. Mercè Conesa, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i portaveu del partit, va ser l’encarregada de conduir la jornada.

 

TALL 1 / Mercè Conesa: “si el 27-S … mateixa militància” (07:17:31:12-18:01:15)

 

Convergència ha celebrat aquests debats a altres llocs del territori català i, més enllà de la seva militància, les ha obert a totes aquelles persones que ho volguessin. A Vilafranca, la jornada va coincidir amb el Vijazz i això va afavorir l’afluència de públic, un aspecte que Xavier Escribà, president comarcal del partit, va valorar com a molt positiu. La direcció explica que el matí va servir per començar a dibuixar el país que volen.

Mercè Conesa va fer un símil entre els castells i les jornades organitzades per Convergència, ja que, segons ella, havia de ser la pinya, és a dir, la militància, la que havia de tenir la veu.

Conesa, que serà la futura presidenta de la Diputació de Barcelona, ha volgut valorar els avantatges que comportarà que els convergents governin aquesta institució.

Mercè Conesa va voler remarcar que l’acord de governabilitat per la Diputació encara no està tancat però que pretenen presentar-lo aquesta setmana.

També va explicar que un dels objectius principals d’aquest mandat de la demarcació de Barcelona serà mantenir-se fidels a la Generalitat en temes com la construcció de la Hisenda pròpia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: