Dilluns, 27 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fòrum solidari de la Creu Roja se centrarà en la història de l’Amin Sheikh, que va ser un nen del carrer a Bombai

L’Amin té un projecte que necessita suport per convertir-se en realitat. Vol tirar endavant a la seva ciutat la cafeteria biblioteca solidària Bombay to Barcelona Library Cafe amb l’objectiu d’ajudar als nens que, com ell fa uns anys, vaguen pel carrer sols i desemparats.

Amin Sheikh ha estat a Vilafranca per donar a conèixer el seu projecte i el dimecres protagonitzarà el fòrum solidari de la Creu Roja, que tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’entitat.
Sheikh va viure al carrer durant anys fins que va ser acollit a un orfenat. La vida l’ha acabat portant a Barcelona, on té la seva pròpia companyia de taxis turístics. La seva experiència l’ha convençut que ha de lluitar perquè altres nens no pateixin el mateix que ell va haver de patir.

Amin Sheikh ha narrat la seva experiència en un llibre titulat “Bombai-Mumbai. La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu”, on també explica el projecte de la cafeteria biblioteca. La idea és aconseguir que els joves que surten de l’orfenat tinguin una oportunitat laboral.

La cafeteria biblioteca serà, a banda d’un espai per fer el cafè i per llegir, un punt de trobada i d’enllaç entre els joves i les persones que els puguin oferir formació o feina.

Amb actes com el fòrum solidari, l’Amin vol promocionar el seu llibre, que està editat en català i en castellà, i recollir els fons que necessita per fer realitat el seu projecte.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: