Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues veteranes membres de la Comissió Municipal de la Gent Gran enceten la 6a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca

Són la Núria Casals i la Trini Martínez que van entrar a la Comissió Municipal de la Gent Gran l’any 1990, quan es va crear.
El seu pregó, a dues veus, obria ahir la 6a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca que s’allarga fins diumenge.

El regidor de la Gent Gran Raimon Gusi recordava que enguany es compleix el 25è aniversari de la Comissió Municipal de la Gent Gran, la primera comissió participativa que es va crear a l’ajuntament de Vilafranca.
Coincidint amb aquest aniversari han descartat encarregar el pregó a un acadèmic i han optat per aquestes dues veteranes que en un pregó breu, però directe i emotiu van relatar les seves vivències al llarg d’aquests 25 anys.
Totes dues estan molt satisfetes de la seva experiència i recorden especialment les colònies de la gent gran. Tant Casals com Martínez expliquen que han rebut més del que han ofert.

La 6a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca continua amb sardanes, cinema, varietats, la festa de la gent gran que inclou l’homenatge a les
parelles amb més de 50 anys de convivència i com a novetat, una arrossada popular que diumenge reunirà avis i néts a la muntanya de Sant Jaume.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: