Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i L’ombre de ton chien celebra el desè aniversari amb un espectacle especial, aquest estiu

“Un pas i 10 i un pas” és el títol de la gira d’estiu amb la qual la formació penedesenca celebrarà els seus 10 anys de vida.

El grup es troba en aquests moments preparant els últims detalls d’aquest nou espectacle per a exteriors que els durà per gran part de la geografia catalana, fent parada a diversos festivals de referència.
“Un pas i 10 i un pas” vol ser un espectacle molt especial, amb el qual recordaran des de les primeres versions de chanson que van interpretar fins als temes més coneguts de la seva discografia.

Aquestes actuacions estivals que repassaran els deu anys de trajectòria significaran un parèntesi de la gira per teatres i auditoris per donar pas als festivals, festes majors i altres formats d’exteriors. Fent un joc de paraules, el grup ha aprofitat el títol del seu darrer disc i gira per a l’ocasió, tot canviant la “neu” pel número 10.

Així, aquest dissabte a Granollers Anna Roig i L’ombre de ton chien acomiada l’actual gira, que reprendrà al setembre, i el 5 de juny a Gualta estrena la gira del desè aniversari, “Un pas i 10 i un pas”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: