Dilluns, 23 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Joan Carreras ha explicat a Vilafranca que els lectors de L’Àguila Negra es fan seu el missatge d’optimisme del llibre

L’escriptor barceloní Joan Carreras va ser dissabte a Vilafranca per presentar l’obra guanyadora del premi Sant Jordi, L’Àguila Negra. La novel·la segueix la vida del dentista Marià Solvell, des de l’any 1951, quan era un nen, i fins a l’actualitat.

El llibre, tal com explica la seva fitxa editorial, “no és una epopeia d’herois que s’oposen a la dictadura de Franco, sinó una novel·la que retrata la gent normal”, els que eren la majoria. De L’Àguila Negra destaca la realitat que desprenen els seus personatges i que rau en l’àmplia tasca de documentació que va fer Carreras a l’hora d’escriure el llibre.

Carreras està recollint les sensacions dels lectors del llibre amb entusiasme perquè, segons explica, aconsegueix plenament l’objectiu que perseguia quan el va escriure: és un “cant a la vida imperfecta” que genera optimisme.

La presentació de L’Àguila Negra estava organitzada per Òmnium Cultural de l’Alt Penedès, la secció literària de L’Agrícol, Edicions Proa i la Llibreria L’Odissea.

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

11:45
Carrers de Vilafranca
Carrer d'Igualada
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: