Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana gastronòmica Vilafranca ve de gust! promociona els productes autòctons i de temporada a vuit restaurants de la ciutat

En aquesta setmana gastronòmica, promoguda per l’Ajuntament de Vilafranca i incorporada aquest cop al Viu Penedès 2014, hi participen els restaurants Cal Ton, Can Bellés, el Casino, El Cigró d’or, El Gat Blau, Miquel Sòria, El Racó de la Calma i Trefí.

Els establiments proposen un menú degustació creatiu, elaborat amb productes del territori, que inclou primers, segons i postres, amb maridatge de vi d’un celler penedesenc.

En el cas del restaurant Cal Ton, el xef Ton Mata proposa una amanida freda de bacallà amb fruits secs, cruixent de gall del Penedès amb sala de pinyons, xai al forn amb puré d’albergínies i sorbet de préssec d’Ordal amb gelatina de moscatell. Mata opina que la iniciativa està funcionant força bé aquest any.

Els restaurants han triat un vi del Penedès per maridar amb els menús i la gran novetat de la setmana gastronòmica és que els comensals s’enduen d’obsequi una ampolla del vi degustat durant l’àpat.

Els cellers de la DO Penedès participants són: Albet i Noya, Masia Hill, Cossetània, Mont Marçal, Can Bas, Martí Serdà, Covides, Caves Hill i Miquel Pons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: