Dilluns, 23 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La setmana gastronòmica Vilafranca ve de gust! promociona els productes autòctons i de temporada a vuit restaurants de la ciutat

En aquesta setmana gastronòmica, promoguda per l’Ajuntament de Vilafranca i incorporada aquest cop al Viu Penedès 2014, hi participen els restaurants Cal Ton, Can Bellés, el Casino, El Cigró d’or, El Gat Blau, Miquel Sòria, El Racó de la Calma i Trefí.

Els establiments proposen un menú degustació creatiu, elaborat amb productes del territori, que inclou primers, segons i postres, amb maridatge de vi d’un celler penedesenc.

En el cas del restaurant Cal Ton, el xef Ton Mata proposa una amanida freda de bacallà amb fruits secs, cruixent de gall del Penedès amb sala de pinyons, xai al forn amb puré d’albergínies i sorbet de préssec d’Ordal amb gelatina de moscatell. Mata opina que la iniciativa està funcionant força bé aquest any.

Els restaurants han triat un vi del Penedès per maridar amb els menús i la gran novetat de la setmana gastronòmica és que els comensals s’enduen d’obsequi una ampolla del vi degustat durant l’àpat.

Els cellers de la DO Penedès participants són: Albet i Noya, Masia Hill, Cossetània, Mont Marçal, Can Bas, Martí Serdà, Covides, Caves Hill i Miquel Pons.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
En directe des de la Rambla de Sant Francesc
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Sant Valentí, Sant Fèlix i Sant Raimon / Claudi Mas i Jomet, Josep M Floch i Torres i Ramona Via
11:00
Històries del jazz a Vilafranca del Penedès
1990: la divulgació del jazz / 2000: refent camins: el Jazz Club i el Vijazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: