Dimecres, 16 d'agost de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Hivernacle tanca la seva primera edició amb bones sensacions

Els organitzadors d’Hivernacle estan molt satisfets amb la resposta d’aquesta primera edició i buscaran més espai per a la música experimental en el futur.

El festival d’hivern del Penedès, Hivernacle, ha tancat la seva primera edició amb bones sensacions. Els organitzadors d’aquest festival de música pop rock independent ja han organitzat esdeveniments similars a altres poblacions, però creuen que la resposta a Vilafranca ha estat més positiva i esperen poder consolidar Hivernacle en properes edicions.

D’altra banda, no descarten dotar de més espai a la música experimental, un altre dels estils que els agrada potenciar.

Des de dijous i fins ahir, Hivernacle ha permès veure i sentir en diversos espais de Vilafranca a Estúpida Erikah, Xarim Aresté i Vol menor. Un dels concerts més multitudinaris va ser el de divendres a la nit a Cal Bolet, amb Ramon Mirabet i Quart Primera en format acústic.

El músic Ramon Mirabet lloava la iniciativa de l’Hivernacle per donar sortida a la música independent en uns mesos especialment fluixos.

Per la seva part, Pere Jou, de Quart Primera, explicava que el format acústic permet gaudir de les seves cançons d’una altra manera.

Hivernacle també ha tingut espai per al documental, amb la projecció de la pel·lícula Paul’s Planet, sobre el cantautor Paul Fuster, ahir a La Moderna.

Enquesta

Al turisme massiu convé…

Programació

Ràdio Vilafranca

21:30
Sembla fàcil
Humor i entreteniment amb Pere Bolet
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
22:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
22:30
El reportatge
30 anys del SEFED

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: