Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Muriel Casals diu a Vilafranca que Òmnium està construint una pinya cada vegada més gran

Una de les convidades al balcó de l’ajuntament de Vilafranca per la diada castellera de Tots Sants, la presidenta d’Òmnium Cultural, va utilitzar els símils castellers per parlar del procés sobiranista i de la tasca de la seva entitat sobre la consulta per la independència de Catalunya.

Muriel Casals veu el procés sobiranista encaminat i destaca la il·lusió de la gent arran de la campanya que acaben d’engegar, titulada Un país normal. Quant al paper d’Òmnium, afirma que consisteix en construir una pinya cada vegada més gran.

 

La presidenta d’Òmnium està satisfeta perquè cada setmana hi ha algú que no ho tenia clar i finalment, aposta per la independència o almenys perquè es faci el referèndum. Tot i això, reconeix que “no n’hi ha tants com voldrien”.

Muriel Casals ja havia estat a Vilafranca per la diada de Tots Sants fa 3 anys, però en aquella ocasió a peu de plaça. A banda de l’emoció que li desperten els castells, també en destaca el simbolisme.

Coincidint amb Tots Sants, Òmnium Alt Penedès va traslladar la campanya Un país normal a la plaça més castellera, amb una paradeta davant el Coro.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:30
El reportatge
Festival EVA 2019
03:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: