Dimarts, 11 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El nou menú Vinseum fusiona cultura, gastronomia, vi i paisatge

El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya ha posat a la venda el nou menú Vinseum després de la bona resposta de l’edició anterior.

Aquest producte turístic està pensat perquè el visitant conegui el món del vi, la gastronomia, el paisatge i el patrimoni cultural del Penedès a través d’una proposta que inclou: la visita a Vinseum, un àpat en un dels tres restaurants participants, Cal Ton, El Cigró d’Or o El Racó de la Calma, i descomptes en la visita als catorze cellers Amics d’Honor de Vinseum. El pack es materialitza en un passaport exclusiu editat amb tota la informació necessària en tres idiomes, català, castellà i anglès, que té un cost de 40 euros i del qual s’ha editat un miler d’exemplars, el doble que l’any passat. El passaport del Menú Vinseum ha de funcionar com un quadern de viatge de l’experiència i conté un tiquet numerat per a validar la visita, un mapa de la zona amb les localitzacions del museu, els cellers i els restaurants i un “ni-gota”, com a obsequi.

El director de Vinseum Xavi Fornos creu que aquesta és una bona manera de promocionar el Penedès.

En la presentació del nou menú, els xefs dels restaurants participants han ofert una degustació dels plats que s’hi inclouen i han valorat en positiu el treball conjunt de promoció del Penedès que suposa la iniciativa.

El menú Vinseum es pot comprar a la botiga del museu i a la plataforma de comercialització on-line d’Enoturisme Penedès.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Jànio Marti - pianista i director
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: